Rólunk

Rólunk

Üdvözlünk a Panic Crew hip Hop Tánciskola megújult honlapján!

Engedd meg, hogy bemutassuk tánciskolánkat, hogy részletesebb információkat tudj meg múltunkról, helyszíneinkről, oktatóinkról, eredményeinkről és munkáinkról.

2012-ben alapult meg a Panic Crew hip hop tánciskola, Bakos Melinda vezetésével, aki több hazai tánciskola neve alatt volt táncos és koreográfus 2002-től 2012-ig. Olyan produkciókban vett részt mint a Nox koncertturné, Gesztivál, Bravo Otto, Viva Comet díjátadó, X-faktor és Nagy Duett háttértáncos munkák, mindezt más koreográfusok vezetésével. 2012 szeptemberétől azonban egy saját független tánciskolát hozott létre, ami azóta is töretlenül menetel előre.

2020-ban már 9. életévét ünnepli tánciskolánk. A hátunk mögött van rengeteg fellépés, workshop, téli és nyáritáborok, teltházas évzáró gálák, megannyi versenyeredmény, hazai és nemzetközi sikerek és természetesen rengeteg táncóra, amit azóta is töretlenül működtetünk.

 Tánciskolánk korosztályokra bontva foglalkozik gyermek-, junior- és felnőtt csoportokkal, kezdő, középhaladó és haladó szinten. A tanmenetbe havi egy-két alkalommal jazz-balett táncórák vannak beiktatva, hiszen tudják, hogy alapok nélkül nehéz várat építeni. Fontosnak tartjuk, hogy növendékeik tudásuknak megfelelő képzésben részesüljenek és lehetőségeket kapjanak a fellépések, gálák és versenyek keretein belül. Szem előtt tartjuk, hogy gyermek és junior korosztályú tanítványaink minél több impulzust, támogatást kapjanak, és felnőtt korukra ugyanolyan lelkesedéssel műveljék a tánc művészetét, mint korábban. A folyamatos fejlődés érdekében 2-3 havonta workshopokat tartunk, ahol oktatóinkon kívűl külsős vendégtanárokat is meghívunk. Fontos, hogy ne csak saját oktatóinktól tanuljanak növendékeink, hanem megismerjék a más stílusok (oldschool, popping, locking, waacking,vogue,femme,house stb.) alapjait is, esetleg kicsit behatóbban is foglalkozzanak azokkal.Ezért nyitunk mindig a külsős oktatók felé is.

Oktatóink szakképesítéssel rendelkező tanárok és feltörekvő tehetségek, akik mindamellett, hogy többéves tapasztalatt rendelkeznek a hip hop táncstílus terén, mindannak hátteréről, történetéről, a tudatos sportolásra való nevelésről, annak fontosságáról, a helyes bemelegítésről és a gyakorlatok szakszerű megvalósításáról is pontos képet tudnak adni növendékeinknek.

A Panic Crew tánciskola tanárainak célja, hogy egy barátságos, jó hangulatú közeget hozzanak létre a folyamatos fejlődés jegyében. Minden évben tánctáborok és közös programok (mozizás, korcsolya, állatkert, vidámpark, Aquapark, stb...) adnak teret annak, hogy a tanítványok jobban megismerjék egymást és barátságok szülessenek.

Budapesten  4 helyszínen találhattok meg bennünket: Újbuda, Kelenvölgy,Újpest, Budafok

Budapesten kívüli helyszinenink: Budaörs, Biatorbágy, Sárbogárd,Tárnok.

Tanfolyamainkról bővebben a Helyszinek menüben olvashattok.

Kövessetek minket bátran:

facebook oldalunkon: facebook.com/paniccrewhiphop 

intagram: @paniccrewhiphop

youtube csatornánkon: youtube.com/paniccrewhiphop

info: info@paniccrew.com

tel: +3620/285 29 49

Várunk mindenkit szeretettel Budapesti és Budapesten kívüli helyszíneinken a táncórákon.

Az első alkalom ingyenes!


Szponzorok